
Malzemeler :
- Lavaş
- Beyaz Peynir
- Lor Peyniri
- Kaşar Peyniri
- 2 adet kuru soğan
- 1 tutam maydanoz
- 5 adet taze soğan
- çeri domatesi
Kuru soğanları piyazlık ince ince doğruyoruz. Tavaya 1 yemek kaşığı kadar sıvı yağ ekleyip kuru sopanları biraz soteliyoruz. Soğanları karıştırma kabına alıyoruz. Miktarı isteğinize bağlı olarak beyaz peynir ve lor peyniri elinizle parçalayarak soğanların üstüne ilave ediyoruz. Kaşar peyniri yine miktarı isteğe bağlı olarak rendeliyoruz. Maydanoz ve taze soğanı ince ince doğrayıp karıştırma kabına ekleyerek iyice karıştırıyoruz. Daha sonra lavaşların içerisine yeteri kadar karışım ilave edip, sıkı bir şekilde lavaşları sarıyoruz. Daha sonra çeri domateslerini ortadan ikiye keserek servis edebilirsiniz.
Afiyet Olsun!
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder