Malzemeler (4 kişilik) :
- 300 gr. kuzu eti
- 1 kase arpacık soğan
- 1 çorba kaşığı domates salçası
- 3 diş sarımsak
- 2 defne yaprağı
- 3 yeşil biber
- 4 domates
- 3 patates
- havuç
- sıvıyağ
- tuz
- tane karabiber
- su
Tencereye sıvıyağı alın. Üzerine 300 gr. kuzu etini ilave edin ver etleri kavurun. Daha sonra üzerine arpacık soğanları ve havuçları ilave edin. Üzerine 3 diş bütün sarımsak ilave edin. Üzerine 1 çorba kaşığı salça, 2 adet defne yaprağı ilave edin. Üzerine sıcak su ilave edip etleri pişirin. 4 adet domatesi iri olarak kesin ve sıvıyağda patatesleri kızartın. Tas kebabını servis tabağına alın. Üzerine kızarmış olan patatesleri ilave edip servis edin.
Afiyet Olsun!
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder